Referenser

Intervju med en av våra kunder…

referenser från Pietro

Pietro Fioriniello La Cucina Italiana, Göteborg:

Berätta vad du hade gjort innan du fick höra talas om Krogarna.se:

Jag pluggade som bara den! Läste det här materialet som man fick från kommunen. Jag missade rejält på serveringsdelen.
Sen när jag använde er så förstod jag mera vad man menade med vissa frågor. Ni hade ju massor med frågor. Ert prov var mer utvecklat, man lärde sig på  ett mer pedagogiskt sätt. Det ”gick in” om man säger så…

Hur upplevde du vår utbildningen?

Jag tyckte er utbildning var fantastisk. Läraren på filmerna förklarade väldigt bra! Han pratar väldigt långsamt, väldigt tydligt och har ett sätt som gör att man inte tröttnar.
Många andra som utbildar kan ha mycket kunskap men man fattar ändå inte. -Även min fru, som är svenska, tyckte att han pratade långsamt och tydligt  när hon såg utbildningsfilmerna. Jag fixade det, för att han förklarade så himla bra!

Hur upplevde du kontakten med oss?

Det var helt ”unbelievable”, Mattias var på semester, jag ringde till er på helgen. Och under helgen på industrisemestern är det inte många svenska företag som svarar överhuvudtaget. Jag är imponerad, den här servicen jag fått från er har varit fantastisk! Ni uppmuntrade mig att ringa er, dom flesta hade sagt ”ring mig på måndag”, det är otroligt. -Ring om du har problem, det är inga problem, sa ni…Det är tack vare er som jag klarade det! Ni sa att jag ska göra ”så och så” och inte vara orolig. Ni förstärkte mitt självförtroende!

Vad tycker du om priset för utbildningen?

Eftersom jag klarade det, så tycker jag det var ett bra pris! Det är värt dom pengarna. Prisvärt!

Några sista ord om Krogarna.se?

Jag är jättenöjd! Man märker att man har att göra med proffs! Man märker att ni vet vad ni gör…

Fina referenser från fler kunder på utbildningen Serveringstillstånd:

Lars Eldebrandt på Burträsk Värdshus AB

Vill bara meddela att jag med god marginal klarade provet hos Skellefteå kommun ang. serveringstillstånd.
Jag är mycket glad för det och hade mest troligt inte klarat det om jag inte hade genomfört krogarnas utbildning. Så jag konstaterar bara att er utbildning var en lyckad investering och värd varje krona. Rätt mycket hängde på att jag lyckades bli godkänd.


Clara Grill, Runnviken Pensionat & Rekreation

Jag tycker er utbildning är väldig bra. För mig är det en helt ny bransch jag har gett mig i, jobbade tidigare som sjukgymnast. Så det var mycket information, bra och pedagogiskt uppbyggd.


Johan Tholsby, Två grabbar & kök

Hej grabbar! Jag har precis klarat kommunens kunskapsprov och er utbildning och era frågor var nästan exakt samma som kommunens! Det har ni gjort riktigt bra! Det kändes nästan som ni visste exakt vad kommunen kommer fråga. BRA UTBILDNING!!


Tomas Okockis, Hotell Sköna Nätter

Tusen tack! Er utbildning var otroligt bra gjord!!! Det blev godkänt 99% rätta svar.


Anh Dao, Restaurang Long Hwa AB

Jag tog utbildningen inom serveringstillstånd. Jag är jättenöjd med utbildningen och klarade av kunskapsprovet för alkoholtillstånd i Älmhults kommun! Det var ett säkert kort och lätt att lära sig!


Per Steneroth

Vill bara meddela att jag skrev provet idag. Fick godkänt med råge. Det borde väl betyda att kursen är bra! Tackar!


Jessica Baker, Vida Vättern

Tack för snabb hjälp, ni blev räddaren i nöden. JAG KLARADE PROVET GALANT. Utbildningen var mycket bra. Ha en skön sommar, jag kommer garanterat att rekommendera ert program.


Maj Gillberg

Tack! Tyckte den var bra! Enkel och lättfattlig.


Ashok Kapoor, Chaikhana

Jag köpte en paketlösning för att få hjälp med ansökan om serveringstillstånd. Det är mycket blanketter och dokument att hålla reda på. Det har ni gjort jättebra!! Tack så mycket för allt jobb!!


Ellie Algedi, Grillhouse Motala

Hej! Skulle bara meddela er att idag klarade jag kommunens kunskapsprov och skulle tacka dig för en SÅ bra utbildning! Ni är bäst.Tack för alla fina referenser

Scroll to Top