PAKETLÖSNINGAR

serveringstillståndpaketlösningar tillsyn

 

Mer om våra paketlösningar:

 

Serveringstillstånd -paketlösning

När du ska starta upp din verksamhet behöver du lägga all kraft och energi på din uppstart. Det är så klart mängder av delar som du måste ha kontroll på. Vår paketlösning för serveringstillstånd innebär att vi tar hand om allt jobb för ansökan. Vi fungerar då som ombud och företräder dig i ärendet. Vi jobbar med kunder i hela Sverige och behöver inte träffa dig innan vi påbörjar ett ärende. Önskar du träffa oss så blir vi bara glada, men detta hindrar inte vårt arbete med din ansökan.

Alla som har beställt vår hjälp med ansökan har upplevt att ärendet går snabbt, att vi är kunniga på det vi gör och att de slipper trassla med dokument, punktlistor och sorteringar som kräver både tid och kunskap. Vi lämnar gärna referenser till våra kunder, om du önskar!

Kostnader för paketlösningar

Samtliga våra paketlösningar är en investering för dig. Det du ska tänka på är att du kan koncentrera dig på restaurangen istället, och kommer vara beredd den dag du ska öppna och att ärendet går snabbare när vi gör det åt dig, vilket leder till att du kan börja sälja snabbare. Investeringen räknar du snabbt hem!

Åtgärdspaket

Detta paket innebär att vi tar ett större grepp om din verksamhet. Denna lösning är bra för dig som känner att det är flera delar som inte riktigt fungerar eller som precis har tagit över ett serveringsställe, och kanske dess personal. Vi tar fram en personal- och alkoholpolicy tillsammans med dig, intervjuar all personal samt genomför kontroller vid ett par tillfällen när du har fullsatt. Vi utgår ifrån kontrollistor som Polisen och kommunen använder sig av, och sammanfattar vår tillsyn i ett dokument till dig. Spänningar och problem bland, eller med, personalen tar vi upp, och du slipper ta konflikter som kräver åtgärd. När synpunkterna kommer från oss, så får de en annan tyngd.

Scroll to Top